Άσπρο Xbox One

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013, 03:43
Άσπρο Xbox One

Η Microsoft που συνηθίζει να κάνει κατά καιρούς δώρα στους υπαλλήλους της, όπως tablets, smartphones και άλλα gadgets, αποφάσισε να δωρίσει φέτος ένα λευκό Xbox One στην ομάδα κατασκευαστών που δούλεψε για την κονσόλα!

Το άσπρο αυτό χρώμα δεν θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο και η κονσόλα θα αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι, επομένως αν ποτέ την δείτε στο Ebay...τότε η τιμή της θα είναι επίσης μοναδική και με πολλά ψηφία! Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες μέσω του Reddit από έναν αναγνώστη με το username Kinect10DLL που υποστηρίζει πως έχει φίλο στην ομάδα αυτή, ενώ δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία που βλέπετε. Μαζί με την κονσόλα, οι υπάλληλοι του τμήματος Xbox θα λάβουν επιπλέον ένα χρόνο συνδρομή Xbox Live Gold, συν όλα τα games που θα κυκλοφορήσουν την πρώτη περίοδο της κονσόλας! Τυχεράκηδες αν μη τι άλλο.

Το Xbox Live αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα σε όλο τον κόσμο. Ο μήνας που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ήταν ο Νοέμβριος αν και η καταχώρηση του Κωτσόβολου αναφέρει πλέον τον Δεκέμβριο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013, 03:43