Η Dice επιβεβαίωσε τα ελάχιστα και τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το PC σας για να απολαύσετε το επερχόμενο game της γνωστής σειράς.  

Αρχικά, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4GB RAM και η κάρτα γραφικών σας θα πρέπει να έχει μνήμη 512MB για να μπορείτε απλώς να τρέξετε στα χαμηλότερα γραφικά το Battlefield 4. Bέβαια η DICE προτείνει να έχετε 8GB RAM και 3GB graphics memory. Θα έχετε την ελάχιστη ποιότητα γραφικών με την AMD Radeon HD 3870 ή με την NVIDIA Geforce 8800 GT αλλά η DICE συνιστά να έχετε την HD7870 ή την GTX 660. Επίσης είναι σημαντικό να έχετε τα Windows 8, και μάλιστα σε 64-bit, αλλά το παιχνίδι θα μπορείτε να το τρέξετε ακόμα και με Windows Vista 32-bit (Service Pack 2). Για περισσότερα μπορείτε να δείτε την παρακάτω εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Battlefield 4 Specs

Σίγουρα για τα τόσο υψηλής ποιότητας γραφικά, που όπως φαίνεται ότι θα έχει ο τίτλος, αυτές οι απαιτήσεις είναι λογικές. Παρόλα αυτά, αποτελεί μυστήριο το αν θα είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα με τα minimum χαρακτηριστικά.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS3 και Xbox 360 την 1η Νοεμβρίου του 2013, σε PS4 στις 29 Νοεμβρίου και σε Xbox One στις 22 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης