Το Battlefield Hardline, το οποίο θα εγκαινιάζει μια ολοκαίνουρια σειρά στο Battlefield franchise, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο που μας έρχεται όπως ανακοίνωσαν η EA και η Visceral Games.

Το παιχνίδι θα τοποθετείται στα πλαίσια ενός πόλεμου κατά του οργανωμένου εγκλήματος μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των κακοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξηγεί ο Steve Papoutsis (έλα ρε πατρίδα!), αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Visceral Games: “Πριν από μερικά χρόνια, ήμουνα σε ένα εσωτερικό meeting της EA στην Βαρκελώνη με υπευθύνους του δημιουργικού τμήματος από ολόκληρη την εταιρεία. Εκεί γνώρισα τον Karl Magnus Troedsson, τον διευθυντή της DICE, για πρώτη φορά και αμέσως ξεκινήσαμε να μιλάμε για games. Πάντα λάτρευα το Battlefield και ο KM ήταν μεγάλος φαν του Dead Space, στο οποίο δούλευα εκείνο το διάστημα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μαζί, διάφορους τρόπους που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο Battlefield και στα Action games μια νέα κατεύθυνση. Τότε ήταν που γεννήθηκε το project Battlefield Hardline”.

Όπως προσθέτει ο Papoutsis: “Υπήρχε πολύ φασαρία σήμερα σχετικά με το Battlefield Hardline -ετοιμαζόμαστε για την Ε3 και οι οπαδοί εντόπισαν μερικές λεπτομέρειες στο site μας τις οποίες επεξεργαζόμασταν για την παρουσίασή μας. Διαβάζουμε όλα τα σχόλιά σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να σας πούμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα για τον τρόπο με τον οποίο θα προσθέσουμε νέα πράγματα στον πυρήνα του Battlefield multiplayer και για το πως θα δέιξουμε τις αρετές μας σαν Visceral στο single player”.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που διέρρευσαν χθες, το Battlefield Hardline πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS3, PS4, Xbox One και Xbox 360.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα αναμένουμε περισσότερα στην Ε3 σε λίγες ημέρες στην συνέντευξη τύπου της ΕΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουνίου.

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης