Η εκδότρια εταιρεία Square Enix ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός νέου Action Vampire RPG για συσκευές iOS (iPhone, iPod touch και iPad), με την ονομασία Bloodmasque. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το φετινό καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία. Το Bloodmasque θα σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες του εαυτού σας και να τις χρησιμοποιείτε όταν θα δημιουργείτε τον δικό σας χαρακτήρα. Η προσθήκη αυτή θα σας δημιουργήσει την εντύπωση ότι βρίσκεστε μέσα στον κόσμο…των βαμπίρ.

Το Bloodmasque χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine. Μέσα από το παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η λήψη και η ενσωμάτωση της φωτογραφίας σας, καθώς και σκηνές από το gameplay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Van Helsing είναι μικρός μπροστά σας
Στο Bloodmasque αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός κυνηγού, ο οποίος κυκλοφορεί στο πλέον κυριαρχούμενο από βαμπίρ Παρίσι του 19ου αιώνα. Όταν το σκοτάδι και ο τρόμος ετοιμάζεται να καλύψει τα πάντα, μόνο εσείς μένετε για να αντισταθείτε στις διάφορες προκλήσεις και δημιουργήματα του κάτω κόσμου.

Κάθε φορά που τραβάτε μια φωτογραφία του εαυτού σας, το παιχνίδι αυτόματα την προσαρμόζει έτσι ώστε να ταιριάζει αισθητικά με τον υπόλοιπο game. Όταν θα ξεκινήσετε να παίζετε και να ετοιμάζεστε για μάχες, το Bloodmasque θα σας επιτρέψει να διαλέξετε ανάμεσα από χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους παίκτες. Όλοι μαζί θα ενωθείτε προκειμένου να καταπολεμήσετε τους βρικόλακες αλλά και το σκότος.

Δείτε περισσότερα για την Square Enix από το περίπτερο της στην έκθεση E3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την Epic Games και τη σειρά Infinity Blade που θεωρείται το καλύτερο RPG για iPhone και iPad άλλος ένας ανταγωνιστής μπαίνει δυνατά στο χώρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης