Το Sniper στο Call of Duty Ghosts αναθεωρήθηκε, όπως δήλωσε ο Mark Rubin, διευθύνων σύμβουλος της Infinity Ward. Μιλώντας στο Twitter, ο Rubin εξήγησε μερικές αλλαγές στα συγκεκριμένα όπλα του Call Of Duty: Ghosts, υποδεικνύοντας ότι το «Quick-Scoping» ίσως αφαιρεθεί.

Ουσιαστικά το «Quick-Scoping» είναι μια μέθοδος για να χρησιμοποιείται το scope αποδοτικά σε κοντινές αποστάσεις. Ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα και ο Rubin ξεκαθάρισε πως μάλλον δεν θα αποτελεί πρόβλημα πια. «Έφυγε εντελώς; Ίσως» έγραψε στο Twitter ενώ στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «σίγουρα δεν πρόκειται να πραγματοποιείται όπως παλαιότερα». Επιπλέον, ο Rubin είπε ότι η ομάδα επικεντρώθηκε στο να κάνει την Marksman class (δηλαδή αυτή του sniper) μια βιώσιμη επιλογή σε όλα τα maps και σε όλα τα στιλ παιχνιδιού. «Έγιναν αλλαγές, όπως για παράδειγμα τα dual-render scopes και το αυξημένο damage, που κάνουν τους snipers μια πολύ δυνατή class για να χρησιμοποιήσετε. Επίσης κάναμε πολλά και στο σχεδιασμό των maps έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλες οι classes είναι εξίσου αποδοτικές. Έτσι, τόσο οι short-range όσο και οι long-range classes θα είναι το ίδιο αποτελεσματικές σε όλα τα maps.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα πρόκειται για μια αλλαγή που περιμέναμε καιρό να δούμε στην σειρά αφού τα sniper είχαν μεγάλο πρόβλημα. Από την άλλη όμως, η αφαίρεση του Quick-Scoping μπορεί να δυσαρεστήσει αρκετούς από εσάς μιας και ήταν αγαπητό από ένα μεγάλο εύρος του community. Σύμφωνα με αναφορά του GameStop, το CoD: Ghosts πρόκειται να γίνει ο τίτλος του 2013 με τις περισσότερες προπαραγγελίες, παρά το ότι έχει ειπωθεί πως τα πάει χειρότερα σε σχέση με το Black Ops 2.

Όπως και να έχει το Call Of Duty: Ghosts κυκλοφορεί στις 5 Νομεβρίου για Xbox 360, PS3, Wii U και PC ενώ θα κυκλοφορήσει μαζί με το λανσάρισμα του PS4 και του Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης