Richard Castle – Kate Beckett. Αν δεν αναγνωρίσατε ακόμα ένα από τα διασημότερα τηλεοπτικά ζευγάρια τότε φοβάμαι ότι έχετε χάσει πολλά επεισόδια!

Αναφέρομαι στο πρωταγωνιστικό δίδυμο χαρακτήρων της αστυνομικής σειράς Castle που έκανε το ντεμπούτο της το 2009 και από τότε μας διασκεδάζει διαρκώς για έξι απανωτές σεζόν. Ο Richard Castle είναι ένας συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στα χνάρια των James Ellroy (L.A. Confidential), Dennis Lehane (Mystic River) και λοιπών πρωτοκλασάτων συγγραφέων. Η Kate Beckett είναι μια πανέμορφη ντετέκτιβ που εξελίσσεται σε “μούσα” του Castle και τα… δυο τους επιλύουν υποθέσεις δολοφονιών μαζί με μια αρμαθιά συμπαθητικούς χαρακτήρες στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την θριαμβευτική πορεία της σειράς στους τηλεοπτικούς δέκτες, την αποθησαύριση βραβείων και την δημιουργία ρωμαλέας fan base, έφθασε η μεγάλη ώρα να πάρουμε την τύχη του διάσημου ζεύγους στα χέρια μας στο Castle: Never Judge a Book by its Cover. Το εν λόγω παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των hidden object games, κυκλοφόρησε τον περσινό Ιούλιο στο Steam και παρέχει εγγυημένα πάνω από 10 ώρες gameplay.

Στο Castle παρελαύνουν όλοι οι ήρωες της σειράς που σας τροφοδοτούν αδιάκοπα με νέα στοιχεία για την υπόθεση του serial killer τον οποίο καταδιώκετε. Κλασικά εσείς σαρώνετε όλες τις crime scenes ανακαλύπτοντας στοιχεία για φόνους και υπόπτους, βρίσκοντας παράλληλα δεκάδες κρυμμένα αντικείμενα που θα τα χρησιμοποιήσετε για την επίλυση γρίφων. Το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι οι φοβεροί του γρίφοι που θα σας καταβροχθίσουν και τον περισσότερο χρόνο + φαιά ουσία μέχρι να τους υποτάξετε. Το κόστος των 10 ευρώ στο Steam καθιστά το Castle μεγάλη ευκαιρία για τους οπαδούς της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης