Το παρακάτω βίντεο που θα δείτε και που μας έστειλε ο αναγνώστης Vasilis είναι μία…επική διαφήμιση της Sony για τις κονσόλες PlayStation, η οποία λανσαρίστηκε τις ημέρες τις E3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να την παρακολουθήσετε καθώς ειδικά από τη μέση κι έπειτα γίνεται πραγματικά ένας πανικός!

Ο αναγνώστης Alexandros_Turbo μας έστειλε αυτή τη φορά κάτι που παρατήρησε στην επίμαχη διαφήμιση. Αφού δείτε ολόκληρο το βιντεάκι (σας το λέμε για λόγους spoiler, έστω κι αν είναι πολύ σύντομο) μετά πηγαίντε στο 1:13. Θα δείτε έναν τύπο με Aku Aku mask. Οι μάσκες αυτές ήταν σήμα-κατατεθέν του Crash Bandicoot (για όσους θυμούνται). Αν βρίσκατε τρεις τέτοιες μάσκες σε ένα level τότε γινόσασταν άτρωτοι για λίγα δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Μήπως η Sony σε συνεργασία με την Naughty Dog ετοιμάζει τελικά ένα Uncharted 4; Επίσης το σκυλόσπιτο στα δεξιά του βίντεο, προς το τέλος του, παραπέμπει ίσως στην ομώνυμη εταιρεία ανάπτυξης. Όσο για το 4 στο βάθος δεξιά, μπορεί να σημαίνει PS4, μπορεί και…Uncharted 4!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της E3 2013 όπως τις καταγράφει το GameWorld και πείτε τη γνώμη σας στο σχετικό topic της E3 2013 στο forum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης