[Αρχική δημοσίευση: 12/11/12] Το “Curiosity : What’s in the Cube?” είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τον server, ύστερα από την πολυαναμενόμενη άφιξή του την προηγούμενη εβδομάδα. Αρκετοί χρήστες είχαν αναφέρει πως έχαναν τα coins τους που συγκέντρωναν με αρκετή δυσκολία, καθώς και καθυστερήσεις στην ανταπόκριση των άλλων χρηστών. «Ίσως να χρειαστούμε κάποια βοήθεια έτσι ώστε να κάνουμε αυτή την εμπειρία πραγματικά υπέροχη, καθώς το κόστος του server μας θα εκτιναχθεί» εξήγησε ο Molyneux μέσω του Twitter την περασμένη Παρασκευή.

Μια ακόμη δήλωση όμως έκανε την εμφάνισή της, στην επίσημη ιστοσελίδα της 22Cans. «Είμαστε μια μικρή ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρία και λόγω της αυξημένης ζήτησης του κοινού, δίνουμε την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια δωρεά, έτσι ώστε να κάνουμε το Curiosity να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Όπως και να ‘χει, μια μικρή ή μια μεγάλη δωρεά, θα μας βοηθήσει πολύ να κάνουμε το Curiosity καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθει ότι ο Molyneux ανακοίνωσε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας πως η 22Cans έχει βρει την λύση για το πρόβλημα στον server του Curiosity. «Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα της 22Cans έχει βρει την λύση» είπε ο Molyneux σε ένα βίντεο που ανέβηκε από το κανάλι της 22Cans στο YouTube. «Είναι γραμμένη σε εκείνον τον πίνακα (είπε δείχνοντας με μια χειρονομία), μπορεί εγώ να μη μπορώ να την καταλάβω, αλλά με το που θα την έχουμε έτοιμη θα είμαστε έτοιμοι να σας μεταφέρουμε σε ένα άλλο ταξίδι». Τελικά πέρα απ’ τη δήλωσή του, αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν περισσότερο ρευστό. Μάλλον τα ακριβά DLC με κόστος έως και 62.000 ευρώ δεν ήταν αρκετά για να στηρίξουν οικονομικά την εταιρεία.

Η 22Cans δέχεται τις δωρεές των gamers μέσω PayPal. Κάντε κλικ εδώ για να προχωρήσετε σε δωρεά.

[UPDATE 3/5/13] Στις 21/5, ημέρα όπου θα δούμε το νέο Xbox (Project Durango), θα διακοπεί το app του “Curiosity – What’s inside the Cube” που κυκλοφόρησε για iOS και Android συσκευές, αλλά τελικά δεν κατέφθασε στα PC. Τότε θα μάθουμε επιτέλους περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “πείραμα” της 22Cans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Peter Molyneux θα δώσει το παρόν στην παρουσίαση του νέου Xbox από την Microsoft στις 21 Μαϊου. Δεν θα ανέβει στο stage, απλά θα βρίσκεται εκεί, πιθανόν για να κάνει κι αυτός με τη σειρά του κάποια σημαντική ανακοίνωση.

[UPDATE 27/5/13] Ο Peter Molyneux αποκάλυψε το βίντεο το οποίο είδε ο…”νικητής” του Curiosity. Δηλαδή το σημείο που αποκαλύπτει επιτέλους τι βρίσκεται μέσα στον κύβο.

Το βίντεο είναι αυτό εδώ και έχει…τον Molyneux να μιλάει μόνος του! Οπότε ότι καταλάβατε καταλάβαμε! 

Αντιλαμβάνεστε πως όσοι σκάβατε τόσο καιρό και ειδικά όσοι αγοράσατε τα εξτρά καλέμια με πραγματικά χρήματα, απλά χάνατε…χρήμα και χρόνο.

Στην ομιλία του ο Molyneux απλά εξυμνεί τον νικητή, τον ευλογεί και τίποτε άλλο. Το παραπάνω βίντεο έχει λάβει σχεδόν μοιρασμένα Likes και Dislikes στο YouTube ενώ τα σχόλια έχουν προσωρινά απενεργοποιηθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης