Το Oculus Rift λίγο πολύ το ξέρετε όλοι. Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή virtual reality που σας επιτρέπει να παίξετε τα παιχνίδια σας σαν να βρίσκεστε όντως μέσα στον κόσμο τους. Τα πονηρά μυαλά των Ιαπώνων τα γνωρίζουμε όλοι επίσης, οπότε ήταν θέμα χρόνου να δούμε να παντρεύεται η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας με τα ερωτικά video games.

Πριν από ένα μήνα περίπου σας είχαμε ενημερώσει για το Wicked Paradise, το πρώτο παιχνίδι ερωτικού περιεχομένου για το Oculus Rift που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τελικά την πρωτιά την παίρνει το Custom Maid 3D, για το οποίο κυκλοφόρησε ένα patch που επιτρέπει στο παιχνίδι να συνεργαστεί με το virtual reality περιφερειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βρίσκεται στο γεγονός ότι το Custom Maid 3D κυκλοφόρησε μαζί με ένα… περιφερειακό-αυνανιστήρι μέσα στο οποίο βάζετε το ματζαφλάρι σας! Ναι, σωστά διαβάσατε, το Ju-C Air Controller όπως λέγεται, που μοιάζει έντονα με το PS Move, έχει μια τρούπα για να σας… δεχθεί. Μάλιστα, αναγνωρίζει τόσο το βάθος και την δύναμη, όσο και την ταχύτητα του “Μπες-βγες-Μητσάρα” σας και το αποτέλεσμα το βλέπετε επί της οθόνης και επί… των κοριτσόπουλων, οι οποίες θα δεχθούν να κάνουν (εικονική) πραγματικότητα κάθε πρόστυχη επιθυμία σας!

Δυστυχώς, το πακέτο παιχνίδι-αυνανιστήρι κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία, οπότε μην…χαίρεστε από τώρα! Δεν έχει και νόημα να το παραγγείλετε, αφού ξέρουμε ότι οι Ιάπωνες φίλοι μας έχουν μικρούς… μπαργαλάτσους. Αναμονή λοιπόν για μια ευρωπαϊκή έκδοση και ίσως και ένα επιπλέον περιφερειακό για… multiplayer καταστάσεις; Ποιος ξέρει τι μας περιμένει. Το μέλλον αναμένεται να είναι υγρό… εχμ λαμπρό θέλαμε να πούμε. Όσο για αυτούς που θα το παραγγείλουν όπως και να έχει, καλό… κάψιμο!

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για το πρώτο…”hands-on” του Custom Maid 3D.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης