Το πολυαναμενόμενο Dark Souls II θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου για PC, σύμφωνα με ανακοίνωση της Namco Bandai Games στο Siliconera.
 
Στο Amazon είχε τεθεί ως ημερομηνία κυκλοφορίας η 31η Μαΐου, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει εάν η ανακοίνωση της Namco Bandai ισχύει. Διευκρίνισε πάντως στο Twitter πως δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα δώσει περισσότερες πληροφορίες “σύντομα”.
 
Το Dark Souls II για PC θα έχει 4x resolution σε σχέση με την έκδοση για τις κονσόλες και θα τρέχει με 60 frames το δευτερόλεπτο. Η εταιρία ανάπτυξης From Software δουλεύει ήδη στο να προσαρμόσει τα controls στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Το Dark Souls II θα κυκλοφορήσει μέσω Steam. Η Namco Bandai Games σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μία Collector’s edition η οποία θα περιέχει το Black Armor Weapon DLC, μία Dark Souls II μπλούζα, artbook και έναν υφασμάτινο χάρτη. Μέχρι στιγμής όμως ξέρουμε ότι η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει μόνο σε ασιατικές χώρες.
 
dark souls ii 4
 
To Dark Souls II θα κυκλοφορήσει στο PC στις 25 Απριλίου και για PS3 και Xbox 360 στις 14 Μαρτίου. Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο για τις Collector’s Editions του Dark Souls II και τα περιεχόμενά τους από το GameWorld.

Συντάκτης: teoburning@hotmail.com (Θοδωρής Μητρόπουλος)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης