Η περίοδος 8-17/11 στο Πλαίσιο είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια και σας προτείνει όλες τις νέες κυκλοφορίες και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κονσόλες, περιφερειακά και τίτλους παιχνιδιών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το plaisio.gr θα βρουν όλους τους νέους τίτλους games, περιφερειακών και παιχνιδομηχανών, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τους πιο «hot»  τίτλους και να τους λάβουν πρώτοι από την 1η κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους.
Οι πελάτες, εκτός από τις εύκολες και ευχάριστες αγορές τους, μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία στα καταστήματα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίζοντας στις παιχνιδομηχανές. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Πλαισίου παρέχουν πλήρη και σωστή ενημέρωση στο κοινό και είναι έτοιμοι να δώσουν τις καλύτερες gaming προτάσεις.

 

Η επικοινωνία που έχει ήδη ξεκινήσει βασίζεται σε πρόσωπα ανθρώπων που μιλάνε για την εμπειρία Πλαίσιο. Με κεντρικό μήνυμα «Το ζω στο Πλαίσιο», τα μηνύματα των προσώπων αφορούν σε γενικές εμπειρίες για το Πλαίσιο, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, αλλά και συγκεκριμένα για τα games.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας γίνεται σε σταθερά σημεία και door2door διανομή ειδικού εντύπου gaming σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, το έντυπο διανέμεται και από τα καταστήματα Πλαίσιο, οι βιτρίνες των οποίων είναι διακοσμημένες ανάλογα.

Η επικοινωνία υποστηρίζεται επίσης με ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας, ενώ για την online επικοινωνία υπάρχουν ειδικά banners και αναλυτική promo page στο plaisio.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης