Το Destiny, ένα Online FPS/RPG απ’ την Bungie που αναμένεται την Τρίτη με μεγάλη ανυπομονησία, παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί στις κονσόλες των Sony και Microsoft, εντούτοις δεν μπορεί να διαφημιστεί απ’ την δεύτερη λόγω συμφωνίας της Bungie με τη Sony.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός αυτό αποκαλύφθηκε από μια διαφήμιση του παιχνιδιού με τη μορφή αρώματος που χρησιμοποίησε η Microsoft και αφαιρέθηκε μετά από αίτημα της Activision. Στο σελίδα του Xbox UK στο Twitter το διαφημιστικό μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: “Destiny: Το νέο άρωμα από το Xbox”. Λίγο αργότερα, η εικόνα είχε διαγραφεί.

Η επίσημη απολογία της σελίδας ήταν η ακόλουθη: “Το γεγονός έχει ως εξής. Το Destiny είναι ένα επικό First-Person Shooter, διαθέσιμο για το Xbox. Απλά δεν έχουμε την άδεια να δημοσιεύουμε διαφημίσεις για το παιχνίδι”. Η διαφήμιση διεγράφη κι αντικαταστάθηκε από ένα κείμενο που ανέφερε πως “Υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές προσφορές για το Xbox One διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. Παρακαλούμε τσεκάρετε στα καταστήματα για περισσότερες πληροφορίες.”

Η συμφωνία ανάμεσα στην Activision και την Sony είναι φανερό ότι “κόβει” πωλήσεις του Destiny στις κονσόλες Xbox, αν και κατά βάση ίσως έτσι μειώνονται και οι πωλήσεις του προϊόντος, αφού από τις διαφημίσεις του Destiny στο Xbox δεν αποκλείεται να αγόραζαν και οι κάτοχοι PS4 και PS3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Destiny κυκλοφορεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Destiny: Ghost Edition και και ελάτε να ανταλλάξουμε IDs στο αντίστοιχο forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης