H Blizzard ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo 3 για τις οικιακές κονσόλες έβδομης γενιάς της Sony και της Microsoft. Το δημοφιλέστατο Action-RPG θα διατεθεί στις 3 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις next gen κονσόλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ορίστηκε στα 59.99 ευρώ και όσοι αποφασίσετε να το προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό item με την ονομασία Infernal Helm. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η console έκδοση του Diablo 3 θα έχει σημαντικές αλλαγές στο user interface και στο μοντέλο χειρισμού, ενώ θα υποστηρίζει τοπικό και online co-op 2-4 παικτών στην ίδια οθόνη. Να θυμίσουμε ότι τελευταία φορά που είδαμε κάποιο κεφάλαιο της σειράς στις κονσόλες ήταν το μακρινό 1996, όταν και κυκλοφόρησε το Diablo.

To Diablo 3 κυκλοφορεί για PC, Mac και θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Αναμένεται σύντομα η ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις next gen κονσόλες.

Διαβάστε το review του Diablo 3 από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης