Από σήμερα το GameWorld.gr ανακοινώνει συνεργασία με το Flooxi σε επίπεδο διαγωνισμών. Οι διαγωνισμοί του site είναι γνώσεων με τον νικητή να κερδίζει χωρίς κλήρωση, αρκεί να απαντήσει σωστά στα περισσότερα ερωτήματα. Αν υπάρχει ισοβαθμία τότε λαμβάνετε υπόψη το μικρότερο χρονικό διάστημα.

To Flooxi.com είναι μια νέα πλατφόρμα δημιουργίας Κουίζ στην οποία κερδίζουν οι ταχύτεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διεξαγωγή διαγωνισμού
Διαβάστε τα Reviews του GameWorld.gr από την Δευτέρα 16/2 έως την Παρασκευή 20/2. Την Παρασκευή στις 23:00 στο Flooxi.com θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός όπου θα πρέπει να απαντήσετε 10 ερωτήματα που θα αφορούν τα reviews.

Δηλώστε συμμετοχή παίρνοντας δωρεάν εισιτήριο και συνδεθείτε την Παρασκευή στις 23:00 στο site για να παίξετε. Θα πρέπει να είστε παρόντες ακριβώς στις 11 το βράδυ διαφορετικά θα χάσετε μέρος των ερωτήσεων και θα μείνετε πίσω σε σχέση με τα άλλα μέλη.

Ο νικητής θα κερδίσει ένα Speedlink Torid gamepad, συμβατό με PC και PS3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

video-games-quiz

Το Flooxi.com είναι η μεγαλύτερη δωρεάν πλατφόρμα παιχνιδιών quiz στην Ελλάδα. Μετρά περισσότερους από 20.000 χρήστες και έχει χαρίσει περισσότερα από 36.000 ευρώ σε δώρα. Στόχος του site είναι να επιβραβεύει τους χρήστες για ότι γνώση και δεξιότητα κι αν έχουν.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή και…καλή επιτυχία σε όλους!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης