Το GameWorld σε συνεργασία με την Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα, σας χαρίζει 10 Pro Evolution Soccer 2015 για PS4!

Α)5 αντίτυπα μέσω του GameWorld.gr
Τρεις αναγνώστες του GameWorld.gr θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού. Για την συμμετοχή σας:
1)Κάντε Like σε αυτή την είδηση
2)Από σήμερα μέχρι τις 18/11 θα χρειαστεί να συλλέξετε 40 xp στο προφίλ σας. Το xp το αποκτάτε με την συμμετοχή σας στο site.
– Δείτε πόσο xp έχετε μέσω του προφίλ σας
– Αναλυτικά τα User Levels και πως αποκτάτε xp.
3)Αφού συγκεντρώσετε το απαιτούμενο xp τότε δηλώστε συμμετοχή στο group του Pro Evolution Soccer 2015 γράφοντας απλά την γνώμη σας για το παιχνίδι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Προσοχή: Χρήστες που θα κάνουν συνεχόμενο spam θα βγαίνουν εκτός διαγωνισμού. Οι διαγωνισμοί του GameWorld αφορούν μόνο τα ενεργά μέλη του site).

3 αντίτυπα μέσω Twitch.tv
Παρακολουθήστε τα επόμενα live streaming για Pro Evolution Soccer 2015 στο Twitch.tv/gameworldgr . Σε ορισμένα από αυτά θα δώσουμε από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2 αντίτυπα μέσω της Facebook Page
Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. 

Κλήρωση
Στο διαγωνισμό έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε με όλους τους τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το preview του Pro Evolution Soccer 2015 και μείνετε συντονισμένοι για το review στο GameWorld.

Δηλώστε συμμετοχή στο MyClub του PS4 όπου θα παίξουμε με την ομάδα GameWorld με τους παίκτες μας απ’ το Become a Legend. Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε το PSN ID σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης