To GameWorld σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσφέρει τα καλύτερα συλλεκτικά βιβλία που θα μπορούσατε να έχετε!

Κερδίστε έξι αντίτυπα τριών εκ των σημαντικότερων βιβλίων και συγκεκριμένα τα εξής:
– 2 αντίτυπα του Assassin’s Creed 2 (Η Αναγέννηση)
– 2 αντίτυπα του Assassin’s Creed: Brotherhood (Η Αδελφότητα)
– 2 αντίτυπα του God of War: Ο Θεός του Πολέμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα βιβλία είναι πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με δύο τρόπους

Α: Συμμετοχή στο GameWorld.gr
Στο GameWorld.gr θα κληρώσουμε από ένα αντίτυπο των παραπάνω βιβλίων.
1)Καταρχήν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας +30 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε αρχικά στα groups Assassin’s Creed και God of War.
3)Στη συνέχεια γράψτε στο Wall (τοίχο) του κάθε group τα ονόματα των βιβλίων για τα οποία ενδιαφέρεστε να μπείτε στην κλήρωση. Αν για παράδειγμα θέλετε να μπείτε σε κλήρωση για όλα τα βιβλία, τότε γράφετε στην ομάδα του Assassin’s Creed τις λέξεις: “Assassin’s Creed: Η Αναγέννηση και Assassin’s Creed: Η Αδελφότητα” και στην αντίστοιχη του God of War το “God of War: Ο Θεός του Πολέμου”.
4)Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην εκπομπή Users.
5)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +30 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β: Συμμετοχή στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3.
Στους Users θα κληρώσουμε από ένα αντίτυπο των παραπάνω βιβλίων.
1)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε τα emails σας στο usersgr@yahoo.gr μόνο κατά την διάρκεια της εκπομπής, δηλαδή 19:00-19:30.
2)Στο κείμενο του emails σας γράψτε ότι θέλετε προς τους παραγωγούς της εκπομπής και στο τέλος προσθέστε
Α)Τα ονόματα των βιβλίων για τα οποία θέλετε να μπείτε στην κλήρωση.
Β)Ονοματεπώνυμο
Γ)Τηλέφωνα επικοινωνίας

Σημειώσεις:
– Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις κληρώσεις και με όλους τους τρόπους.
– Αν κληρωθείτε νικητής τότε βγαίνετε εκτός των επόμενων κληρώσεων, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν κι άλλοι αναγνώστες.
– Αν δεν καταφέρετε να κερδίσετε στην κλήρωση ή αν κερδίσετε και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα βιβλία, τότε σας ενημερώνουμε ότι το κόστος των βιβλίων ανέρχεται σε 15,9 ευρώ και μπορείτε να τα αποκτήσετε από το site των εκδόσεων Διόπτρα.

Νικητές
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει στην εκπομπή Users της άλλης Παρασκευής. Οι νικητές θα ενημερωθείτε για την παραλαβή των βιβλίων μέσω email.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης