Το Dragon Age: Origins διατίθεται για λίγες μέρες δωρεάν στο Origin.

To RPG της BioWare που κυκλοφόρησε το 2009 αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην υπηρεσία On the House της Electronic Arts. H δωρεάν διάθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου οπότε φροντίστε να το κατεβάσετε σύντομα για να επωφεληθείτε από την προσφορά. Θυμίζουμε ότι στα πλαίσια της υπηρεσίας On the House έχουν διατεθεί δωρεάν αρκετοί τίτλοι όπως τα Plants vs Zombies, Dead Space 3 και Peggle. Εν τω μεταξύ, μέχρι τις 28 Οκτωβρίου έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν και το Bejeweled 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dragon Age: Origins αποτελεί μία από της καλύτερες δημιουργίες της Καναδικής ΒιοWare, η οποία μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει την σειρά Mass Effect, το Neverwinter Nights και στο Star Wars: Knights of the Old Republic. Δυστυχώς ο διάδοχός του παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, εντούτοις το Dragon Age: Inquisition αναμένεται με εξαιρετική αγωνία, καθώς η BioWare αυτή την φορά έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο στην ανάπτυξή του. Θυμίζουμε ότι το νέο κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Για να κατεβάσετε δωρεάν το Dragon Age: Origins κάντε κλικ εδώ. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Origin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Dragon Age: Origins από το GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης