Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στο Pre-Tokyo Game Show που απολαύσαμε την Δευτέρα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ένα Metal Slime PS4 Limited Edition που θα συνοδεύσει το Dragon Quest.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του Dragon Quest Heroes, το συγκεκριμένο PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι στην Ιαπωνία. Το μεταλλικό γκρι χρώμα δίνει μια σύγχρονη αισθητική ενώ η…χλαπάτσα βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις θύρες USB της κονσόλας, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να σηκώσετε το κάτω μέρος του για να εισάγετε χειριστήριο για φόρτιση, usb stick ή άλλη συσκευή στις δύο USB θύρες της κονσόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Metal Slime edition του PS4 θα κυκλοφορήσει το 2015 μαζί με το Dragon Quest Heroes στην Ιαπωνία. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και πόσα αντίτυπα θα διατεθούν.

Πάντως, το ροζ PS Vita θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία έναντι 18.980 γιεν δηλαδή 137 ευρώ. Στην Ελλάδα το φθηνότερο PS Vita κοστίζει 159 ευρώ. Απ’ τη στιγμή που στην Ευρώπη πληρώνουμε ένα σωρό χρήματα σε φόρους εισαγωγής και ΦΠΑ, ίσως θα ήταν προτιμότερο να αγοράσουμε το PS4 Metal Slime Edition απευθείας από την Ιαπωνία όταν θα κυκλοφορήσει, αφού ως γνωστόν απ’ την έβδομη γενιά και μετά οι κονσόλες της Sony είναι region free.

Διαβάστε όσα παρουσιάστηκαν στην press conference της Sony και συζητήστε τα στο PlayStation forum του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης