[Αρχική δημοσίευση: 30/8/13] Οι απανταχού φίλοι των Real-Time Strategy αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο End of Nations που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Η Trion Worlds και η Petroglyph ανακοίνωσαν χθες ότι το τριήμερο 7-9 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το επόμενο beta testing για το End of Nations. Η προγραμματιστική ομάδα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι, αλλαγές τις οποίες θα δούμε για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση closed beta. Μία από αυτές είναι η προσθήκη των Elite Companies.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Elite Companies είναι προκαθορισμένοι στρατοί οι οποίοι μπορούν να αγοραστούν και είναι φτιαγμένοι για να υπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς. Το καινούργιο αυτό χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο και για τα δύο factions (Shadow Revolution και Liberation Front) και θα μπορούν να κληθούν στη μάχη, όπως και όλα τα άλλα units.

Για να δείτε από πρώτο χέρι όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά που έρχονται γραφτείτε και εσείς στο beta testing μέσα από το site του End of Nations.

[UPDATE] Τελικά η Trion Worlds αποφάσισε να αλλάξει το genre του End of Nations και να το κάνει από RTS σε RTS/MOBA game.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό μαρτυρά η νέα περιγραφή που είδαμε στο παραπάνω site του παιχνιδιού. Για να δούμε λοιπόν πως θα συνδυαστούν τα δύο αυτά είδη και σε τι βαθμό το καθένα.

Κάντε εγγραφή στη beta από σήμερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης