Αγαπητοί αναγνώστες,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο διάστημα 27-28 Μαΐου, τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο site είχαν χαθεί μέχρι χθες προσωρινά. Αυτό συνέβη λόγω του upgrade του GameWorld.gr στα πλαίσια του οποίου δημιουργείται τα τελευταία 24ωρα ο τομέας με τα Game Profiles (βρίσκεται ακόμη σε alpha έκδοση). Όλα τα σχόλια από τα παλιά reviews μεταφέρονται στον νέο τομέα.

Οι developers του GameWorld επανέφεραν τα σχόλιά σας στο review του Watch Dogs τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το link θα σας παραπέμψει στον νέο τομέα των reviews, όπου θυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Αυτό που θα δείτε δεν έχει καμία σχέση με την τελική μορφή. Τα σχόλια στα υπόλοιπα άρθρα που δημοσιεύθηκαν 27-28 Μαΐου θα επιστρέψουν μέσα στην επόμενη ώρα. Ευχαριστούμε για την άμεση παρατήρηση του προβλήματος στο Forum και μέσω email.

Εντός της ημέρας ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί η πρώτη αυτή εμφάνιση του νέου τομέα των reviews. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με είδηση στην κεντρική σελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Forum Upgrade βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορείτε από τώρα να πάρετε μια γεύση από την νέα μορφή του forum, παρότι τα χρώματα και η μορφή στο layout δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Όταν οι αλλαγές του forum ολοκληρωθούν στο 100% θα ενημερωθείτε επίσης με είδηση.

Διαβάστε επίσης αναλυτικές λεπτομέρειες για το upgrade του site και το Στάδιο 1 τoυ upgrade. Θυμίζουμε ότι οι αλλαγές στην εμφάνιση του site θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο 3 που θα είναι και το τελικό.

Συντάκτης: info@gameworld.gr (GameWorld)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης