Η Gamescom, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό gaming event που γίνεται στην Κολωνία της Γερμανίας, 21-25 Αυγούστου, σας προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια ώστε να μπορέσετε να δώσετε το παρόν και να παίξετε από κοντά τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One πριν κυκλοφορήσουν.

Η διοργανώτρια του event, Koelnmesse, συμφώνησε συνεργασία με την Lufthansa, να προσφέρει εισιτήρια με έκπτωση, καθώς και μειώσεις τιμών μέσω του Germanwings.com, σύμφωνα με το MCV. Το event πρόκειται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα της ιστορίας του με δεκάδες developers και publishers να δίνουν το παρόν. Θυμίζουμε ότι η Gamescom είναι η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως σε προσέλευση κόσμου. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 275.000 άτομα! Ο Franko Fisher, υπεύθυνος τύπου της Gamescom, δήλωσε για φέτος: «Περιμένουμε ακόμα περισσότερες διεθνείς συνεργασίες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη νέα γενιά στον ορίζοντα καθώς και τα νέα πως το PlayStation 4 και το Xbox One θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση, η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη. Τα εισιτήρια για το κοινό είναι ήδη διαθέσιμα. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το επίσημο site της Gamescom.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το GameWorld.gr, η 2K Games (και κατ’ επέκταση η Take-Two) θα δώσουν το παρόν στην έκθεση, άρα θα μπορείτε να παίξετε και το Grand Theft Auto 5!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης