Ο Αλέξανδρος Τσάνης (Gremlord) μας έστειλε το παρακάτω live streaming.

Η FedPoro είναι μια παίκτρια League of Legends που έχει καταφέρει να φτάσει στο Gold Division παίζοντας…μόνο μετα πόδια της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 25χρονη Leana από την Σερβία γεννήθηκε χωρίς χέρια κι έτσι έμαθε από την γέννησή της να χρησιμοποιεί τα πόδια της για όλες τις δραστηριότητές της. Της αρέσουν πολύ τα games και παίζει εδώ και χρόνια League of Legends. Κι όπως βλέπετε η δύναμη της θέλησης δεν την επηρέασε στο να εξασκηθεί και να καταφέρει κάτι που για άλλους μοιάζει δύσκολο. Να φτάσει Gold Division παίζοντας μόνο…με τα πόδια της. Όπως κάνει άλλωστε σε κάθε game.

Η FedPoro πλησιάζει τους 20.000 Followers και τα 2.000 ευρώ σε donations, ενώ αναφέρει πως με την συγκέντρωση του συγκεκριμένου ποσού, θα δώσει τα χρήματα αυτά για να αγοράσει νέο PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε guides για τους νέους παίκτες του League of Legends στη στήλη Critical Hit. Το τελευταίο άρθρο αφορά το Hearthstone: Curse of Naxxramas στο οποίο μπορείτε να μάθετε όλα τα χρήσιμα καλούδια του νέου expansion από τον Παντελή Δασκαλέλο. Θα ακολουθήσει Gnar guide από την Χριστιάνα Θάνου.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης