Η EA Sports κυκλοφόρησε το demo του πολυαναμενόμενου εξομοιωτή ποδοσφαίρου FIFA 14.

Το demo περιλαμβάνει τις οκτώ ακόλουθες ομάδες: Borussia Dortmund, AC Milan, Paris Saint-Germain, Barcelona, Boca Juniors, Tottenham Hotspur, Manchester City και New York Red Bulls (καθότι η EA θα πρέπει να…προσέξει και το αμερικάνικο κοινό της).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

image 309341 480

Σε ένα πρόσφατο tweet της, η Εlectronic Arts εξήγησε ότι οι εντεκάδες των ομάδων καταχωρήθηκαν πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος οπότε θα υπάρχουν κάποιες μικρές αποκλείσεις από την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ο Mamadou Sakho είναι ακόμα στην Paris St. Germain παρόλο που πλέον ανήκει στην Liverpool. Όσον αφορά το demo για το PC, μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του Origin, αρκεί να διαλέξετε την επιλογή «try FIFA 14 DEMO before you buy». Για το Xbox 360 μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Xbox Live, ενώ στο PlayStation 3 αναμένεται να είναι διαθέσιμο τα ξημερώματα της Τετάρτης μεταξύ 03:00-05:00.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA 14 είναι στις 27 Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη. Θα κυκλοφορήσει σε PC, PS3, Xbox 360, PS Wii, PS2, PS Vita, 3DS και PSP. Φυσικά θα υπάρξει έκδοση και για PS4 και Xbox One την ημέρα της κυκλοφορίας των δύο κονσολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης