Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός Game of the Year χάρισε δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ στα μέλη του GameWorld.gr και παράλληλα βραβεία στις νικήτριες εταιρείες.

Πέρα όμως από τα δώρα, μοιράσαμε και δύο βραβεία, όπως κάνουμε άλλωστε κάθε χρόνο. Όπως ψηφίσατε κατά την διαδικασία του διαγωνισμού, Game of the Year 2014 ήταν το Grand Theft Auto V (PS4/Xbox One) και Greek Game of the Year 2014 το Game of Legions των Traptics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Greek Game of the Year: Game of Legions
Για δεύτερη χρονιά είχαμε την διεξαγωγή του Greek Game of the Year, δίνοντας βραβείο και σε ελληνική εταιρεία ανάπτυξης. Στο Greek Game of the Year 2013 νικητής ήταν το Darkfall Unholy Wars της Aventurine. Φέτος ήταν η σειρά των Traptics με το Game of Legions.

Οι Traptics παρέλαβαν το βραβείο τους και δήλωσαν: “Ευχαριστούμε πάρα πολυ το κόσμο που μας υποστηρίζει και το Gameworld.gr για το βραβείο. Η θετική ανταπόκριση και οι επιβραβεύσεις σαν αυτή του Game of the Year, ειναι σημαντικότατη σε μικρές ομάδες σαν την δικιά μας”.

game-of-the-year-2013-2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Game of the Year: Grand Theft Auto 5 (PS4/Xbox One)
Η αντιπροσωπεία CD Media απέστειλε το βραβείο του GTA 5 στην Rockstar. Είναι η πρώτη φορά που βραβείο του διαγωνισμού Game of the Year ταξιδεύει…εκτός Ελλάδας. Η Rockstar δήλωσε ικανοποιημένη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να κερδίσει με τις ψήφους σας τον διαγωνισμό Game of the Year για το Grand Theft Auto 5. Θυμίζουμε ότι είχε κερδίσει και το Game of the Year 2013 με την τότε έκδοση σε PS3 και Xbox 360.

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Game of the Year 2015 την 1η Δεκεμβρίου!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης