H Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games With Gold τον επόμενο μήνα. Η υπηρεσία είναι για την ώρα διαθέσιμη μόνο στο Xbox 360 και πρόσβαση σε αυτήν έχουν οι Gold συνδρομητές του Xbox Live.

Από αύριο μέχρι και τις 16 Μαΐου λοιπόν θα έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε στην ψηφιακή συλλογή σας το Dust: An Elysian Trail, το οποίο εκείνη την ημέρα θα δώσει την θέση του στο Saints Row: The Third. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι Dust: An Elysian Trail αναπτύχθηκε στην πλειοψηφία του από μόλις ένα άτομο και συγκεκριμένα τον Dean Dodrill (ευρέως γνωστός και ως Noggy). Παρά το γεγονός αυτό το παρόν Action RPG/Platform συγκαταλέγεται στις καλύτερες indie κυκλοφορίες του 2012. Για το Saints Row: The Third τα λόγια περιττεύουν καθώς είναι ήδη γνωστό στους περισσότερους από εσάς.

Πως σας φαίνονται οι νέοι δωρεάν τίτλοι της υπηρεσίας Games with Gold; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε επίσης το review του Saints Row: The Third και του Dust: An Elysian Trial από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης