Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο άρθρο Gamescom 2013: Τι θα δούμε, η φετινή ευρωπαϊκή έκθεση Gamescom θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη στις 11:30 με ένα Showcase event της Microsoft (το οποίο δεν θα προβληθεί live) και θα συνεχίσει στις 17:00 με την press conference της Electronic Arts.

Αμέσως μετά την λόγο θα έχει η Sony. Η κατασκευάστρια εταιρεία του PlayStation και εκατοντάδων ακόμη games ετοιμάζει το λανσάρισμα του PlayStation τον Δεκέμβριο και η συνέντευξη τύπου της θα διεξαχθεί Τρίτη στις 20:00 ενώ αναμένεται να έχει διάρκεια τρεις ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την press conference live:

Η Sony επιχείρησε να κερδίσει το επικοινωνιακό παιχνίδι στην E3 2013 λόγω της πολιτικής της Microsoft, αλλά απ’ την άλλη τα exclusives του Xbox One είναι τη δεδομένη στιγμή περισσότερα. Συνεπώς οι fans της ιαπωνικής εταιρείας και του PlayStation θα πρέπει να περιμένουν μια σημαντική αντεπίθεση με νέα δυνατά exclusive games που θα συνοδεύσουν το PS4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[LIVE UPDATE] Μείνετε συντονισμένοι καθώς η προβολή της συνέντευξης τύπου της Sony θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη στις 20:00. Μπορείτε να σχολιάζετε τις προβλέψεις των όσων θα δείτε και τις εξελίξεις live την ώρα της παρουσίασης. Το GameWorld θα βρίσκεται διαρκώς κοντά σας ανανεώνοντας αυτό το άρθρο με updates των όσων συμβαίνουν. Για εκτενή συζήτηση, μπορείτε μετά την λήξη της παρουσίασης να επισκεφθείτε το topic της Gamescom 2013 στο forum του GameWorld.

Οι παρουσιάσεις της Gamescom θα ολοκληρωθούν με την Blizzard την Τετάρτη στις 12:30, σε μια παρουσίαση που επίσης δεν θα προβληθεί live. Η έκθεση Gamescom θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου και μέχρι τότε το GameWorld θα βρίσκεται κοντά σας για να σας μεταφέρει όλες τις νέες εξελίξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης