Για ένα μέσο όπως το GameWorld που εδώ και 9 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν, τόσο στο site, όσο και σε όλα τα events που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα, μια οποιαδήποτε κίνηση όπως η δημιουργία των t-shirts, με έβρισκε πάντοτε επιφυλακτικό.

Η αλήθεια όμως είναι ότι εδώ και ένα χρόνο όπου το κανάλι του GameWorld στο YouTube έχει πάρει τα πάνω του, έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα και emails στα οποία μας ζητούσατε να αγοράσετε τα t-shirts που φοράμε στις εκπομπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα λοιπόν είναι μια σημαντική ημέρα για το site καθώς ανοίγει και επίσημα το shop μας με τα GameWorld t-shirts στο Tokotoukan.gr. Σε αυτό θα βρείτε gaming t-shirts και σε λίγους μήνες μακριμάνικες μπλούζες (ορισμένες ακόμα και με κουκούλα) με θέματα τα οποία επιμεληθήκαμε οι συντάκτες του GameWorld σε συνεργασία με την ομάδα του Tokotoukan.gr. Απ’ όσο γνωρίζω τουλάχιστον είναι το πρώτο shop που ανοίγει από μέσο για video games, οπότε ελπίζω να έχουμε μια καλή αρχή και να το τιμήσετε δεόντως.

Τα σχέδια
Καταρχήν για να δείτε το shop απλά κάντε κλικ στο Tokotoukan.gr και μετά πατήστε στο λογότυπο του GameWorld που βρίσκεται φάτσα κάρτα στην κεντρική σελίδα. Εναλλακτικά αν θέλετε κάντε κλικ σε αυτό το link. Το shop μας περιλαμβάνει για αρχή t-shirts με θεματολογία Assassin’s Creed, Uncharted, Call of Duty, Halo, Minecraft, ενώ υπάρχουν και τα ειδικά μπλουζάκια GameWorld, το ένα για τα “VIP μέλη” και το άλλο για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού θα έχει το λογότυπο του GameWorld μπροστά και στο πίσω μέρος μπορείτε να ζητήσετε ότι αριθμό και όνομα θέλετε (όπως Username ή επίθετο). Την τελευταία αυτή λεπτομέρεια την εισάγετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα t-shirts είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές. Σύντομα θα προστεθούν πολύ περισσότερα. Ήδη μας έχετε ζητήσει Battlefield και Mortal Kombat, ενώ οι φίλοι του League of Legends θα δείτε σύντομα 6-8 σχέδια! Το κόστος κάθε t-shirt είναι στα 14 ευρώ, ενώ αν έχετε κι άλλες προτάσεις για νέα t-shirts, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να γράψετε τις προτάσεις σας σε αυτό το forum topic.

Όλα τα t-shirts έχουν άριστη ποιότητα και είναι πολύ ανθεκτικά στο πλύσιμο. Οι στάμπες δεν χαλάνε κι αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν παρακολουθήσετε ολόκληρο το παραπάνω βίντεο με την Χριστιάνα, όπου φοράμε μπλούζες τις οποίες έχουμε πλύνει τουλάχιστον 7-8 φορές κι είναι λες και της αγοράσαμε πρώτη ημέρα. Η ποιότητα δουλειάς του Tokotoukan.gr πιστεύω ότι έχει πλέον καθιερωθεί.

Ελπίζω να σας αρέσουν τα σχέρδιά μας και να στηρίξετε την νέα μας κίνηση. Ήδη με μία σύνδεσή μου στο account του Tokotoukan παρατήρησα ότι από χθες, έχοντας ανεβάσει μόνο το YouTube video, ξεκινήσατε ήδη να προπαραγγέλνετε κάτι που μας τιμάει και μας συγκινεί ιδιαίτερα!

Όσοι αγοράσετε τα t-shirts μας να ξέρετε ότι περιμένουμε να σας δούμε με αυτά και στο Facebook με photos. Τέλος, ανά διαστήματα θα δίνουμε από ένα free t-shirt σε επιλεγμένες live εκπομπές μας.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης