Το God of War: Ascension έδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς την δυνατότητα να συνδεθείτε online και να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες. Παρότι η δυνατότητα είναι αρκετά ευχάριστη, η προγραμματιστική εταιρεία Santa Monica studios δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες της και συνεχίζει να προσφέρει νέες προσθήκες στον τομέα του multiplayer.

Αυτή τη φορά έρχεται με το 1.09 update για το God of War: Ascension, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και σας προσφέρει ένα νέο multiplayer mode μαζί με νέους χάρτες. Το νέο mode, με ονομασία Bout of Honor, σας επιτρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες σε μάχες 1vs1. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Bout of Honor
Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η νέα προσθήκη δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για εκείνους οι οποίοι αγαπάνε τα Fighting games, αλλά και το the legions of champions. Στο Boot of Honor έγιναν αρκετές διαμορφώσεις προκείμενου όλοι οι αγώνες να είναι δίκαιοι, χωρίς την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγε σωστά. Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκαν τα infinites, τα overpowered weapons προσαρμοστήκαν ανάλογα και τέλος προσαρμόστηκε η ζημία που προκαλείται από 100%combos.

Για να μπορέσετε να βγείτε νικητές στο νέο mode, θα πρέπει να κερδίσετε τους περισσότερους από τους επτά συνολικά γύρους. Πλέον δε θα στηρίζεστε σε διάφορα chests, fountains ή world weapons, αλλά καθαρά στις μαχητικές σας ικανότητες. Η μαγεία πλέον θα ανανεώνεται πολύ πιο αργά, πράγμα πους θα σας οδηγεί να προσαρμόζετε το παιχνίδι σας, προκειμένου να είναι πιο στρατηγικό.

Στο Bout of Honor θα κάνουν την εμφάνισή τους τέσσερις νέοι χάρτες, οι οποίοι σχεδιάστηκαν καθαρά για το νέο mode. Οι νέοι χάρτες είναι: Canyons of Kirra, Chamber of the Flame, Landing at Delos και Streets of Sparta. Επίσης κάνει την εμφάνισή του ένας επιπλέον χάρτης, ο οποίος είναι για το κεντρικό four player versus mode, με ονομασία The Whirlpool of Alecto. Στον τελευταίο χάρτη θα υπάρχει το the giant leviathan από το single – player campaign, το οποίο και θα φέρνει τα πάνω – κάτω στην έκβαση του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Good Of War: Ascension από το GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης