Εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα υπάρχουν φροντιστήρια ξένων γλωσσών και σχολικών μαθημάτων με σκοπό να ενδυναμώσουν τους μαθητές διαφόρων τάξεων και να τους βοηθήσουν να τα πάνε καλύτερα στις εξετάσεις. Όσον αφορά τα χόμπι, οι σχολές είναι πολλές και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων αλλά ποτέ δεν είχαμε μια σχολή για την αγαπημένη μας ασχολία… τα Video Games!

Η Greek Gaming Academy είναι εδώ για να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του GameWorld.gr βρέθηκε στον χώρο όπου στεγάζεται η Greek Gaming Academy, Νικολάου Πλαστήρα 5 στο Αιγάλεω ακριβώς δίπλα από τον σταθμό του μετρό. Η ακαδημία είναι κομμάτι της Clever-net η οποία λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια ως χώρος εκπαίδευσης στον τομέα της Πληροφορικής. Πρόσφατα, ο διευθυντής της σχολής αποφάσισε να προσθέσει και το κομμάτι των video games στο πρόγραμμα ελπίζοντας να βοηθήσει εκείνους που θέλουν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να ασχοληθούν σε επίπεδο πρωταθλητών με τα E-sports. Το Greek Gaming Academy ξεκινάει εγγραφές από 1η Φλεβάρη και τα μαθήματα πιθανόν να ξεκινήσουν τον ίδιο μήνα, τα δίδακτρα θα γνωστοποιηθούν μαζί με την εγγραφή.

Ο διευθυντής σπουδών Δημήτρης Μοναχός και ο υπεύθυνος Μarketing Ναπολέοντας Γεωργουλόπουλος μας εξήγησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι η ιδέα τους είναι πρωτοποριακή για την Ελλάδα. Η σχολή τους αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους λάτρεις των games να γίνουν βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να τους προετοιμάσει για τα παγκόσμια πρωταθλήματα. Τα games που διδάσκονται για αρχή είναι: League of Legends, Dota 2, Starcraft II: Heart of the Swarm και Call of Duty: Ghosts. Υπάρχει πιθανότητα να προστεθούν περισσότερα games εάν τα ζητήσουν οι μαθητές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Greek Gaming Academy, κάντε Like στη σελίδα τους στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα της σχολής.
Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης