Η Rockstar έχει απηυδήσει με το μεγάλο ποσοστό των cheaters και hackers που παίζουν GTA: Online και από χθες που έκλεισε τους servers για 24-ωρη συντήρηση ξεκίνησε να αφαιρεί τα in-Game δολάρια που αποκτήθηκαν “παράνομα”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους τελευταίους μήνες, γιγαντιαία ποσά του εικονικού νομίσματος του παιχνιδιού έχουν παραχθεί από exploiters-hackers και διαμοιρασθεί σε πολλούς παίχτες online. Η Rockstar έχει βάλει ως στόχο να τιμωρήσει τους χρήστες που παρανομούν. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι “Ως μέρος της σημερινής περιόδου συντήρησης (των servers), αφαιρούμε τα πλαστά GTA δολάρια (in-game συνάλλαγμα). Όσοι έλαβαν πλαστά GTA$ χωρίς επίγνωση του ότι ήταν πλαστά, δηλαδή χωρίς να χρησιμοποιήσουν κάποιο cheat για να τα αποκτήσουν, δεν θα υποστούν περαιτέρω κυρώσεις. Απλώς θα αφαιρεθούν τα χρήματα, ενώ θα μπορέσουν να κρατήσουν στην κατοχή τους, τα αντικείμενα που αγόρασαν.

Για τους cheaters/hackers/exploiters τόνισε πως “Εκείνοι που εν γνώση τους εκμεταλλεύτηκαν με cheats το παιχνίδι, θα υποστούν κυρώσεις μέσα στο παιχνίδι κατά την κρίση μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτησή τους σε απομονωμένα “δωμάτια” για cheaters ή το μόνιμο ban από τους servers του GTA Online!” Αν παρατηρήσετε οτι κάποιος χρησιμοποιεί exploits ή cheats, τότε μπορείτε να τον καταγγείλετε πατώντας παύση στο παιχνίδι, πηγαίνοντας στην μπάρα Online και διαλέγοντας την επιλογή “offending individual” κάτω από την επιλογή “Players”. Έπειτα επιλέγετε την ένδειξη Report. Μην ξεχάσετε να πατήσετε την επιλογή Exploits!

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld.

Συντάκτης: tronakos@gmail.com (Κώστας Κορτζής)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης