Η Rockstar σήμερα αποκάλυψε τα μελλοντικά της πλάνα για το online μέρος του Grand Theft Auto V.

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα προστεθεί το Capture Creator με το οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας Capture Jobs, με τον ίδιο τρόπο που έως τώρα φτιάχνατε τα Deathmatch και Race events. Το “The High Life” θα είναι το επόμενο update, το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε στην κατοχή σας δύο σπίτια ταυτόχρονα, για τα οποία θα προστεθούν και νέες επιλογές. Επιπλέον, θα γίνουν διαθέσιμα τρία νέα αυτοκίνητα, μια μηχανή, καινούρια jobs, ένα νέο rifle weapon και αρκετά wardrobe αντικείμενα για τον χαρακτήρα σας. Πέρα από τα παραπάνω, το content update θα περιέχει και ένα σύστημα με στατιστικά, με το οποίο θα μπορείτε να ελέγξετε την… ψυχολογική κατάσταση των συμπαικτών σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα από τα επόμενα patches μέσα στην άνοιξη θα προστεθούν και τα multiplayer Heists. Η Rockstar πρόκειται να κάνει αλλαγές και σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να πάρετε μέρος σε races όπου δε θα είναι δυνατή η επαφή με τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων συμμετεχόντων, θα κερδίζετε επιπλέον ανταμοιβές αν βαθμολογείτε τα jobs που παίρνετε μέρος, ενώ αντίστοιχα θα υπάρχουν αυξημένες ανταμοιβές για τις αποστολές που θα φέρνετε εις πέρας με λιγότερα από τέσσερα άτομα. Τέλος, θα μπορείτε να καλέσετε τον Lester ώστε να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την αστυνομία.

Τα updates του GTA Online θα αρχίσουν να διατίθενται από την επόμενη εβδομάδα και θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld και σχολιάστε τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης