Το πρώτο Hearthstone Adventure, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί ένα PVE single-player mode μέσω του οποίου θα κερδίζετε νέες κάρτες, θα διατεθεί μετά την κυκλοφορία του κυρίως game και θα περιλαμβάνει νέα quests, νέα stages και περίπου 10 με 20 νέες κάρτες.

Η πληροφορία αυτή προέκυψε από δηλώσεις του διευθυντή παραγωγής του παιχνιδιού Hamilton Chu, σε μια συνέντευξη που μπορείτε να βρείτε και στο Hearthpwn.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chu επίσης αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται νέο premium περιεχόμενο. Για να το αποκτήσετε φυσικά θα χρειαστεί να πληρώσετε πραγματικά χρήματα, ωστόσο αυτά που θα προσφέρονται δεν θα αλλοιώνουν την ισορροπία του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για εναλλακτικούς heroes, νέα card backings και game boards. Πρόσθεσε ακόμη πως θα υπάρξουν και achievements, ενώ οι ανταμοιβές για όσους ανεβαίνουν ψηλότερα στα ranks θα αυξηθούν.

Ο Chu συνέχισε λέγοντας πως στα σχέδια των developers είναι και ορισμένα expansions, ενώ το πρώτο που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνει 100 με 200 νέες κάρτες. Επίσης είπε πως δεν θα υπάρξουν ποτέ χαρακτήρες εκτός του σύμπαντος του Warcraft στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως η Blizzard δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω στα classes Deathknight και Monk ή σε κάποιο 2vs2 mode (ακόμη βελτιστοποιούν το παρόν περιεχόμενο).

Το Hearthstone είναι ήδη διαθέσιμο σε open beta. Για να το παίξετε δεν χρειάζεστε πλέον beta key. Απλά συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Battle.net και κατεβάστε το δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δείτε εδώ τα gameplay videos του GameWorld για το Hearthstone, να διαβάσετε εδώ το preview, ενώ μπορείτε να μπείτε και στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας από την beta!
Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης