Με ανακοίνωσή της η Blizzard έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε στην Ευρώπη η closed beta του free-to-play collectible card game της Hearthstone.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για την beta, θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα λογαριασμό Battle.net (αν δεν έχετε ήδη) και εν συνεχεία να μπείτε εδώ. Αν επιλεγείτε, θα σας σταλεί ειδοποίηση στο e-mail που έχετε δηλώσει. Ταυτόχρονα, θα σας δοθεί και το απαραίτητο beta key για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την beta του παιχνιδιού στο λογαριασμό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει NDA, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και βίντεο από το παιχνίδι άφοβα, καθώς αυτό το επιτρέπει η Blizzard. Οι κάρτες που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια της closed beta, θα χαθούν όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του Hearthstone. Αν αγοράσετε πακέτα καρτών με λεφτά, η Blizzard θα σας επιστρέψει τα χρήματα, ώστε να μπορέσετε να αγοράσετε εξ αρχής τις κάρτες αυτές ή οποιεσδήποτε άλλες θελήσετε.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Hearthstone, διαβάστε το αναλυτικό preview του GameWorld.

To Hearthstone: Heroes of Warcraft αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος για PC και Mac, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και για iPad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης