Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Apple, η οποία αποκάλυψε δύο νέες συσκευές iPhone, η Chair Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RPG Infinity Blade 3. Πρόκειται για την συνέχεια του -κατά πολλούς- κορυφαίου exclusive games για τις συσκευές της Apple!

Την ανακοίνωση έκανε ο Donald Mustard, συνιδρυτής της προγραμματιστικής εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των εξαιρετικών Infinity Blade και Infinity Blade II. Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου για όλες τις συσκευές με iOS λειτουργικό και θα κοστίζει 6.99 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Infinity Blade 3 θα είναι τεράστιο, μιας και ο κάθε ένας από τους οκτώ κόσμους του θα έχει το μέγεθος ολόκληρου του πρώτου παιχνιδιού! Διαθέσιμοι θα είναι δύο playable χαρακτήρες, οι Siris και Isa. Επίσης, θα μπορείτε να έχετε έως και τέσσερις συντρόφους όπως ο merchant (έμπορος), o blacksmith (σιδεράς), o craftsman (που φτιάχνει διάφορα αντικείμενα) και τέλος ο potion master, που θα σας τροφοδοτεί με διάφορα φίλτρα. Με τους παραπάνω θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε ανάμεσα στις αποστολές σας και μεταξύ άλλων, θα σας πουλάνε αντικείμενα και θα σας αναβαθμίζουν τα όπλα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το Infinity Blade 3 εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την Unreal Engine και την επεξεργαστική δύναμη των νέων iPhone με αποτέλεσμα ο τεχνικός τομέας να βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Καθένας από τους δύο playable χαρακτήρες σας θα έχει τρία διαφορετικά στυλ μάχης, με μοναδικές κινήσεις και combos, ενώ θα ειδικεύονται σε διαφορετικά όπλα, από τα οποία θα υπάρχουν 135 είδη. Οι μάχες έχουν επίσης αναβαθμιστεί και είναι πιο απρόβλεπτες από το παρελθόν, καθώς οι αντίπαλοί σας θα μπορούν για παράδειγμα να σηκώσουν ένα όπλο από το πεδίο της μάχης και να σας επιτεθούν με αυτό. Ειδικότερα οι μεγάλοι σε μέγεθος εχθροί θα μπορούν να ξηλώσουν ολόκληρους πυλώνες για να σας κοπανήσουν με αυτούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα Multiplayer modes, στο Class Mobs θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για να σκοτώσετε τεράστια bosses, στο Time Trial θα προσπαθήσετε να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε στα επίπεδα μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, ενώ το Aegis Tournament είναι ένα ανταγωνιστικό mode που θα περιέχει δύο είδη παιχνιδιού. Σε αυτά τα τουρνουά θα προσπαθήσετε να κάνετε το μεγαλύτερο σκορ και να ανεβείτε όσο πιο ψηλά γίνεται στο community leaderboard. Η Chair Entertainment θα προσφέρει αμοιβές στους top players, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιες θα είναι αυτές.

Διαβάστε τα reviews των Infinity Blade και Infinity Blade II.

Το Infinity Blade 3 θα κυκλοφορήσει στο App Store στις 18 Σεπτεμβρίου για iPhone, iPad και iPod Touch και θα κοστίζει 6.99 δολάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης