Τα πολυαγαπημένα για το PlayStation 3 Journey και The Unfinished Swan κατευθύνονται στο PlayStation 4, σύμφωνα με ένα lineup που διέρρευσε και ανέφερε τα games τα οποία πρόκειται να δούμε στο Gamescom.

Η συγκεκριμένη λίστα, εμφανίστηκε για λίγο στο επίσημο site της Sony, Gamescom.4theplayers.de, όπου το NeoGAF το παρατήρησε για πρώτη φορά. Λίγες ώρες αργότερα όμως η λίστα αφαιρέθηκε. Αναφέρθηκε επίσης το Until Dawn, ένα Horror Adventure για PS3 που είδαμε στην Gamescom 2012 για PlayStation Move κι έκτοτε δεν έχουμε μάθει νεότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την κυκλοφορία για τα παραπάνω games όσον αφορά το PlayStation 4, αν και η σχετική κατοχύρωση ονόματος για το The Unfinished Swan στο PS4 σχεδόν το επιβεβαιώνει. Δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο για τα παραπάνω και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση της Sony στο Gamescom για να είμαστε σίγουροι.

Δείτε εδώ αναλυτικά την παρουσία της Sony για την Gamescom 2014. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το PlayStation 4 και το PS Vita και συζητήστε τις στο PlayStation forum του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης