Μία καταχώρηση για το Killer Instinct Classic 2 στο Xbox One εμφανίστηκε σε κορεάτικο site, στο οποίο και φαίνεται να έγινε κατοχύρωση του ονόματός του. Οι πληροφορίες έχουν παρθεί από το NeoGAF.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι απόλυτα λογικό να δούμε port του παλιού Killer Instinct 2 στο Xbox One, μιας και το νέο Killer Instinct περιέχει μέσα και το πρωτότυπο Killer Instinct. Συν τις άλλοις, το Killer Instinct 2 είχε κυκλοφορήσει στα Arcade αλλά δεν έφτασε στο SNES καθότι το development διεκόπη. Κυκλοφόρησε αργότερα ως Killer Instinct Gold στο Nintendo 64.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου υπολογίζεται πως η μεταφορά του Killer Instinct 2 που κυκλοφόρησε το 1996, δύο χρόνια μετά το πρώτο, θα μας εμφανιστεί με ένα bundle μέσα στην δεύτερη σεζόν του Killer Instinct. Περισσότερες πληροφορίες επάνω σε αυτό προς το παρόν δεν έχουμε αλλά οποιοδήποτε update θα ανακοινωθεί εδώ.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε η εταιρία ανάπτυξης που θα έχει αναλάβει το Killer Instinct 2 θα είναι πιθανότατα η Iron Galaxy. Θα μας εμφανιστεί αυτό το φθινόπωρο και ο πρώτος του δωρεάν χαρακτήρας θα είναι ο μποξέρ TJ Combo. Στο Roster Reboot της σειράς έρχεται και η Maya, Βασίλισσα των αμαζόνων.

Δείτε τους χαρακτήρες του Killer Instinct όπως τους έχουμε παρουσιάσει και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης