[Αρχική δημοσίευση: 15/10/13] Στα πλαίσια της έκθεσης D23 Expo Japan που διεξάγεται στην Ιαπωνία, η Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts 2.5 ReMIX για το PlayStation 3 και συγκεκριμένα για την ευρωπαϊκή αγορά.

Πρόκειται για την συνέχεια του Kingdom Hearts HD 1.5 Remix που κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου. Το HD 2.5 ReMIX θα περιλαμβάνει τις HD εκδόσεις: Kingdom Hearts 2 Final Mix (PS2) και Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix (PSP). Τα δύο αυτά games είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά. Μέσα στο πακέτο θα περιλαμβάνονται επίσης cutscenes από το Kingdom Hearts Re:coded του DS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά θα κληθείτε να συνεχίσετε τις περιπέτειες του Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX με τους χαρακτήρες Sora, Donald Duck και Goofy, αλλά και να εξερευνήσετε τις ρίζες της σειράς Kingdom Hearts με χαρακτήρς όπως οι Terra, Aqua και Ventus (όλοι τους με HD αναβαθμίσεις στα γραφικά και νέους μηχανισμούς στο gameplay).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παραπάνω τρέιλερ και επισκεφθείτε το Kingdomhearts.com και την επίσημη Facebook Page.

[UPDATE 3/1/14] H Square Enix έδωσε πριν από μερικές μέρες στην δημοσιότητα στα πλαίσια του Jump Fest event που έλαβε χώρα στην Ιαπωνία ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. Δείτε το:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX θα κυκλοφορήσει για το PS3 μέσα στο 2014.

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης