Το πολυσυζητημένο 2D Fighting Ξύλο στη Βουλή για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο του GameWorld, κυκλοφορεί από σήμερα και επίσημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση αυτή αλιεύσαμε από το κανάλι της Astra Games στο Youtube καθότι πριν από λίγες ώρες ανέβηκε το επίσημο τρέιλερ κυκλοφορίας! Περιέχει μέσα αποσπάσματα από το gameplay του παιχνιδιού. Απ’ ότι φαίνεται η τελική έκδοση θα περιλαμβάνει 8 πολιτικούς (1-2 από κάθε κόμμα) και έναν extra χαρακτήρα έκπληξη…τον οποίο σας αφήνουμε να τον απολαύσετε χωρίς να σας κάνουμε spoiler.

Δείτε το τρέιλερ και λυθείτε στα γέλια!

Παίζοντάς το νέο αυτό ελληνικό 2D Fighting θα περάσετε μέσα από 9 levels δίνοντας επική μάχη και πλακώνοντας στο Ξύλο τους πολιτικούς μας. Ο χειρισμός είναι απλός, με τα βελάκια και τα πλήκτρα Z και X, ενώ πέρα από τις ειδικές κινήσεις, κάθε χαρακτήρας θα διαθέτει και Ultra moves οι οποίες θα ενεργοποιούνται με το Space.

Μελλοντικά η Astra Games σκοπεύει να κυκλοφορήσει 2 Player mode, καθώς επίσης και να ενταχθεί στο Steam Greenlight, κάτι που λόγω του περιεχομένου του παιχνιδιού ίσως να αποδειχθεί λίγο δύσκολη υπόθεση. Θα ακολουθήσουν επίσης πολλά patch updates μέσα στις επόμενες ημέρες. Συζητήστε το παιχνίδι, τα bugs και τις προτάσεις σας στο αντίστοιχο forum topic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο Ξύλο στη Βουλή κυκλοφορεί από σήμερα και μπορείτε να κατεβάσετε το demo του εντελώς δωρεάν από τη διεύθυνση AstraGames.gr. Αν σας αρέσει το αποκτάτε για 1,79 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης