Στον τελικό της Νοτίου Κορέας για το LCS (παγκόσμιο πρωτάθλημα της Riot Games για το League of Legends) τα εισιτήρια του τελικού έγιναν sold out.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Sangam Stadium που έχει χωρητικότητα 65.000 ατόμων. Επειδή όμως θα πρέπει να τοποθετηθεί ένα stage, ηχεία, κάμερες και γενικά εξοπλισμός, η χωρητικότητα θα πέσει στους 45.000 θεατές. Τα εισιτήρια έχουν πουληθεί σύμφωνα με την Riot, η οποία προσπαθεί να αυξήσει την χωρητικότητα όσο είναι αυτό εφικτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό του 2013 στο Staples Center του Los Angeles είχαν μαζευτεί 12.000 θεατές (επίσης sold out) κάτι που σημαίνει ότι οι θεατές σχεδόν τετραπλασιάστηκαν μέσα σε μια χρονιά. Αν το γήπεδο ήταν μεγαλύτερο τότε θα μιλούσαμε για επίσης μεγαλύτερα νούμερα.

Τον τελικό του LCS το 2013 παρακολούθησαν 32 εκατομμύρια θεατές μέσω του Twitch και 8,5 εκατομμύρια ταυτόχρονοι, δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει. Ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε guides για τους νέους παίκτες του League of Legends στη στήλη Critical Hit και γράψτε το LoL ID σας για να παίξετε μαζί με συντάκτες κι αναγνώστες του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης