H Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την διάθεση μιας Trial έκδοσης του Lightning Returns: Final Fantasy XIII στο Xbox Live Arcade. H τελευταία είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να την κατεβάσουν την Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, στο PS3 το demo του επερχόμενου Action RPG θα διατεθεί αύριο. Η Square Enix πάντως αποζημιώνει τους κατόχους της κονσόλας της Sony για αυτή την μικρή αναμονή με ένα αποκλειστικό costume DLC ονόματι Utsesumi Samurai Garb, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στην ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς ολοκληρώσετε το demo και στην συνέχεια postάρετε την πρόοδό σας στα social networks όπως το Facebook ή το Twitter θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μια ακόμη εμφάνιση για την Lightning. Η τελευταία σας επιτρέπει να ντύσετε την ηρωίδα σας στα “χρώματα” του Siegfried από το Final Fantasy VI. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα διάφορα costumes έχουν άμεσο αντίκτυπο στις ιδιότητες και τα spells του χαρακτήρα σας και δεν περιορίζονται σε στιλιστικό ρόλο.

Διαβάστε το preview του Lightning Returns: Final Fantasy XIII από το GameWorld.

To Lightning Returns: Final Fantasy XIII θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PS3 και Xbox 360.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης