Αν αρέσκεστε στις οπτικές νουβέλες (visual novels) τότε ετοιμαστείτε για μίνι ξαλάφρωμα του πορτοφολιού σας αγοράζοντας το Loren: The Amazon Princess, το – κατά την γνώμη μου – καλύτερο παιχνίδι της εν λόγω κατηγορίας.

Η Loren είναι ένα από τα πολλά συναρπαστικά δημιουργήματα του ιταλού game developer Celso Riva ο οποίος δημιούργησε την εταιρεία Winter Wolves. Σας μιλώ για έναν άνθρωπο – ορχήστρα που ξεπετά το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, ένας σούπερ δημιουργικός τύπος ο οποίος πλάθει ασταμάτητα ψηφιακούς κόσμους για την δική μας απόλαυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Loren είναι ένα πολύ καλογραμμένο βιντεοπαιχνίδι με στιβαρό σενάριο, έξυπνους διαλόγους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να αναπτύξετε στενότερες σχέσεις, turn based μάχες και επιλογές οι οποίες παίζουν τεράστιο ρόλο στην έκβαση της ιστορίας.

Παίζοντας το επιλέγετε ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες (άντρα – γυναίκα) που έχουν πρόσβαση στα ίδια skills ενώ η διαφορά μεταξύ τους είναι η αλληλεπίδραση με τους NPCs που θα συναντήσετε. Στην πορεία του παιχνιδιού μπορείτε να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε, ακολουθώντας τον δρόμο του fighter, του Mage ή του Rogue, πριμοδοτώντας τον με τα αντίστοιχα skills. Το Loren: The Amazon Princess κοστίζει 20 ευρώ στο Steam, τιμή που την αξίζει αν αναλογιστείτε ότι προσφέρει κοντά στις 40 ώρες gameplay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης