To Loux Cola Pro Seriers θα κλείσει την αυλαία των τουρνουά Pro Evolution Soccer 2013 στην Αθήνα αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στο Athens Heart στις 11:00 π.μ. Στο πλαίσιο του τουρνουά, οι 64 καλύτεροι Έλληνες θα αναμετρηθούν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που θα παραβρεθούν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event.

Να θυμίσουμε ότι το Loux Cola Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer και το ιδανικό event για οποιονδήποτε παίζει Pro Evolution Soccer σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Οι καλύτεροι παίχτες από όλη την Ελλάδα θα είναι παρόντες και θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα και ταξίδι στην Ευρώπη για τους τελικούς. Ακόμα και αν κανείς θέλει μόνο να παρακολουθήσει ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ή να ανταλλάξει απόψεις με ομοϊδεάτες, δεν πρέπει να λείψει από τους τελικούς του Loux Cola Pro Series. Πάρτε μια ιδέα από το τουρνουά με αυτό το βίντεο από τους περσινούς τελικούς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλα τα τουρνουά που έγιναν φέτος οι συμμετέχοντες κέρδιζαν ή έχαναν πόντους από την τελική κατάταξη. Η κατάταξη PES Ranking είναι αυτή που καθορίζει ποιοι είναι οι top 64 παίκτες που θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Τελικούς, και θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Pes League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης