Το Mafia II, η πρόσφατη έκδοση της ομώνυμης γκανγκστερικής σειράς δράσης, κυκλοφόρησε το 2010 και ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό όσους είχαν παίξει το πρώτο μέρος.

Στον αντίποδα, για το Mafia III δεν έχουμε μάθει μέχρι σήμερα επαρκείς πληροφορίες, πέρα απ’ το ότι τον Αύγουστο του 2012 στην Gamescom είχε γνωστοποιηθεί ότι θα το δούμε σε PS4 και Xbox One. Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε ότι η 2K Czech, εταιρεία που δουλεύει μέχρι σήμερα πάνω στη σειρά, απολύει κάποιο από το προσωπικό της, ενώ μεταφέρει άλλους developers στα κεντρικά γραφεία της 2K Games που βρίσκονται στο Νοβάτο της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mafia IIΙ προοριζόταν -σύμφωνα με την 2K- να κυκλοφορήσει μαζί με το λανσάρισμα των PS4 και Xbox One, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται ήδη εκτός προγράμματος χωρίς να έχει ανακοινωθεί καν η παραμικρή καθυστέρηση.

“Η ενσωμάτωση αυτή της 2K Czech στα κεντρικά γραφεία μας όπου υπάρχουν πολυβραβευμένες εταιρείες ανάπτυξης θα την δυναμώσει, μαζί και τις πρακτικές εργασίες που ακολουθούμε. Πραγματοποιήσαμε ακόμη διοικητικές αλλαγές αφήνοντας εκτός κάποιες θέσεις εργασίας” δηλώνει η 2K Games. Η σε απλά ελληνικά “Οι απολύσεις εν μέσω κρίσης συνεχίζονται”. Είναι προφανές ότι όσοι εργαζόμενοι δούλευαν στην 2K Czech σε θέσεις όπως marketing, λογιστήριο, product management κ.ο.κ. θα βρεθούν χωρίς δουλειά, καθώς στα κεντρικά γραφεία υπάρχουν ήδη υπάλληλοι ίδιων αρμοδιοτήτων. Οι μόνοι που χρειάζονται σε αυτή την περίπτωση είναι οι καλοί προγραμματιστές.

Ας ελπίσουμε να μάθουμε σύντομα νεότερα για το Mafia III και την κυκλοφορία του σε PS4 και Xbox One. Γιατί όχι και σε PC, από όπου η σειρά έκανε τα πρώτα της βήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης