H σεξοβόμβα Stefanie Joosten θα “υποδυθεί” τον ρόλο της Quiet, του γυναικείου χαρακτήρα στο MGS 5.

Στα νέα στούντιο της Kojima Production στο Λος Άντζελες βρέθηκε η… χαρισματική ηθοποιός (που στον ελεύθερο της χρόνο κάνει και το μοντέλο), για να περάσει από την διαδικασία των 3D scanning και motion capture. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την Joosten να περιτριγυρίζεται από κάμερες, ώστε να δημιουργηθεί το πιστό μοντέλο της και να περαστεί έπειτα μέσα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια φοράει την μαύρη, στενή και γεμάτη αισθητήρες στολή του motion capture για να καταγραφούν με ρεαλιστικό τρόπο οι κινήσεις της. Η Joosten θα “δανείσει” επίσης την φωνή της στη Quiet, για να είναι έτσι ολοκληρωμένη η ψηφιακή μεταφορά της Ολλανδής ηθοποιού στις οθόνες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χαρακτήρας της Quiet έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μετά την απόφαση του Hideo Kojima να την κάνει όσο πιο σέξυ γίνεται. Το ότι η Kojima Productions δίνει τόση προσοχή στο χαρακτήρα, περνώντας την ηθοποιό από τις παραπάνω διαδικασίες, δείχνει ότι η Quiet θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Επίσης, σε δήλωσή του Ο Kojima ανέφερε ότι δε θα υπάρχουν πολλά cut scenes και ότι σκοπός τους είναι να γίνεται ομαλή μετάβαση από τα cut scenes στο gameplay και το αντίστροφο.

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης