Η Monolith Productions που στο παρελθόν έχει αναπτύξει τα Gotham City Imposters και Guardians of Middle-earth, ανακοίνωσε ένα τη νέα δημιουργία της, η οποία θα διαδραματίζεται στον κόσμο του The Lord of the Rings.

Το Middle-earth: Shadow of Mordor θα είναι ένα Αction game με κάμερα τρίτου προσώπου, στο οποίο θα αναλαμβάνετε τον Talion, έναν ranger που δολοφονήθηκε την νύχτα που ο Sauron και ο στρατός του επέστρεψαν στην Mordor. Ένα πνεύμα φέρνει πίσω στη ζωή τον Talion, ο οποίος τώρα πια ξεκινάει το ταξίδι του για να πάρει εκδίκηση. H Monolith Productions συνεργάστηκε με την Middle-earth Enterprises, τον σκηνοθέτη Peter Jackson και την Weta Workshop για να προσδώσει στη νέα της δημιουργία περισσότερη αυθεντικότητα τόσο στα περιβάλλοντα που θα βρεθείτε, όσο και στους χαρακτήρες που θα συναντήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στοιχείο που δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή από την εταιρεία ανάπτυξης, είναι οι σχέσεις που θα αναπτύξετε μεταξύ των NPC και των εχθρών. Για αυτό το λόγο, υπάρχει το Nemesis System, με τη βοήθεια του οποίου κάθε παιχνίδι που παίζεται θα είναι διαφορετικό. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σας, αλλά και στους αντιπάλους που θα συναντήσετε. Μάλιστα, αν κάποιος από αυτούς καταφέρει και ξεφύγει από εσάς ζωντανός, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Τα γεγονότα του Shadow of Mordor δε θα βασίζονται επάνω στις ταινίες και σύμφωνα με την Monolith Productions, κάθε παίκτης θα μπορεί να ζήσει την δική του διαφορετική ιστορία.

Το Middle-earth: Shadow of Mordor θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης