H εκδότρια εταιρεία Square Enix κυκλοφόρησε ένα gameplay video για το Murdered: Soul Suspect το οποίο προέρχεται από την παρουσίαση του ομώνυμου τίτλου της στην Ε3 2013.

Ακόμα και σήμερα ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την όλη ιστορία του Murdered: Soul Suspect καθώς η εταιρεία ανάπτυξης Airtight Games αλλά και η εκδότρια εταιρεία Square Enix έχουν αποδεσμεύσει ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το νέο Action game που σχεδιάζουν. Μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο θα έχετε την δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα το σενάριο του Murdered: Soul Suspect αλλά και να μπείτε καλύτερα στο ατμοσφαιρικό κλίμα που επικρατεί μέσα στο παιχνίδι. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο ντετέκτιβ Ronan ‘O Connor, o οποίος δολοφονείται από έναν αδίστακτο κακοποιό. Καθώς όμως η ψυχή του χαρακτήρα σας παγιδεύεται σε μια παράλληλη διάσταση ο μόνος τρόπος για να την λυτρώσετε είναι να βρείτε την ταυτότητα του δολοφόνου. Μέσα από αυτή την “μετάλλαξη” ο ‘O Connor αποκτάει υπερφυσικές ιδιότητες καθώς δύναται να διαβάζει τις σκέψεις των υπολοίπων ανθρώπων, να κοιτάει μέσα από τα μάτια τους αλλά και να ακούει χρησιμοποιώντας την ακοή τους ώστε να βρει περισσότερα στοιχεία για την δολοφονία του. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείτε να ακουμπήσετε τους ανθρώπους ή να τους πετάξετε κάποιο αντικείμενο αφού γι’ αυτούς είστε απλά αόρατος.

Η ατμόσφαιρα του Murdered: Soul Suspect κινείται σε ένα σκοτεινό και συγκινητικό μοτίβο ιδιαίτερα τις πρώτες στιγμές του θανάτου του ήρωά σας ο οποίος είναι ακριβώς πάνω από το ίδιο του το άψυχο σώμα και βλέπει διάφορους συναδέλφους του να έρχονται στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης, κατά την διάρκεια της ύπαρξής σας σε αυτήν την παράλληλη διάσταση, θα μπορείτε να δείτε και τα πνεύματα άλλων νεκρών ανθρώπων που προφανώς βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Το Murdered: Soul Suspects θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360. Δείτε την πρώτη παρουσίασή του από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης