Την προηγούμενη εβδομάδα στην έκθεση Toy Fair της Νυρεμβέργης, εμφανίστηκε σε ένα φυλλάδιο που αφορούσε τον κόσμο του αγαπημένου μας σκαντζόχοιρου, ένας καινούργιος τίτλος με πιθανό έτος κυκλοφορίας το 2015.

Η ίδια η Sega είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι αναπτύσσει την τελευταία συνέχεια της τριλογίας αποκλειστικά για κονσόλα της Nintendo, που αποτελείται μέχρι στιγμής από τα Sonic: Lost World and Mario και Sonic at the Winter Olympic Games: Sochi 2014. Παρόλα αυτά στο καινούργιο Sonic δεν υπάρχει κάποια αναφορά αποκλειστικότητας για Wii U και 3DS, κάτι που μας αφήνει να εννοηθεί ότι μιλάμε για τον ίδιο τίτλο που αναφερθήκαμε στην αρχή επεκτείνοντάς τον για PS4 και Xbox One αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε έχουμε δει πολλά games αποκλειστικά για Wii U να μετατρέπονται σε multiplatform ως απάντηση στις χαλαρές πωλήσεις της ανωτέρω κονσόλας.

newsonic2015

Το φυλλάδιο περιλαμβάνει επίσης νέες λεπτομέρειες του Sonic Boom, μιας επικείμενης 3D animated τηλεοπτικής σειράς που θα κάνει ντεμπούτο αυτό το φθινόπωρο, ενώ η ιαπωνική εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για το καινούργιο της project, μετά από σχετική ερώτηση που της έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: myworldgr@gmail.com (Σταύρος Μήτρου)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης