Σε ένα πρόσφατο βίντεο ο Pewdiepie ανακοίνωσε ότι έφτασε τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές και ανακοίνωσε ότι απενεργοποιεί τα σχόλια στο κανάλι του.

Ο Felix Arvid Ulf Kjellberg εξήγησε ότι η απόφασή του προήλθε εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας σχολίων, που είτε αφορούσαν spam περιεχόμενο, είτε είναι προκλητικά, με αποτέλεσμα να κάνουν αδύνατη την εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δεν είμαι επιθετικός μαζί σας ρε παιδιά γιατί κάποιοι υποστηρίζετε συνεχώς στα σχόλια και το εκτιμώ αυτό, αλλά δεν βλέπω την ίδια υποστήριξη”, είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: “Είναι βασικά ο κύριος τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί σας. Πηγαίνω στα σχόλια και είναι κυρίως σπαμ, είναι άνθρωποι που αυτοδιαφημίζονται και άνθρωποι που προσπαθούν να προκαλέσουν. Μόνο που όλα αυτά δε σημαίνουν τίποτα για μένα. Δεν ενδιαφέρομαι για αυτά, δε θέλω να τα βλέπω. Απλά έχω κουραστεί πλέον από αυτά. Έτσι πρόκειται να κλείσω τα σχόλια για πάντα, δεν θα επιστρέψουν”.

Ο διάσημος youtuber έδειξε κάπως έτσι την δυσαρέσκεια του για τα ενοχλητικά και ασεβή σχόλια παίρνοντας αυτή τη δραστική λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπείτε στο YouTube Forum του GameWorld για εκτενή συζήτηση σχετικά με τις νέες μας εκπομπές ή για να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης