Το ομώνυμο Action RPG της Grinding Gear Games κυκλοφορεί σήμερα και επίσημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέο Νεοζηλανδική εταιρεία ανάπτυξης εργάστηκε στο project αυτό τα τελευταία επτά χρόνια και παράλληλα το παιχνίδι βρίσκονταν σε beta έκδοση για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο το GameWorld τίμησε δεόντως την beta του Path of Exile, η οποία αν μη τι άλλο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σχέδια της Grinding Gear Games είναι να υποστηρίξει το δημιουργημα της με νέο περιεχόμενο σε δεκαπενθήμερη βάση. Το περιεχόμενο αυτό θα περιλαμβάνει νέα skills, support gems (χρησιμοποιούνται όπως τα runes της σειράς Diablo) και διάφορα άλλα αντικείμενα. Συν τις άλλοις, στο άμεσο μέλλον αναμένεται να κυκλοφορήσουν και κάποια expansions. Για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξουν microtransactions, κάτι που δεν θα πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αφού το Path of Exile διατίθεται δωρεάν.

Το Path of Exile κυκλοφορεί από σήμερα για PC. Για να το κατεβάσετε από το επίσημο website της εταιρείας κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε και μέσω του Steam.

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης