Η Zegetron, επίσημη αντιπροσωπεία της Konami στη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι το φετινό τουρνουά Pro Evolution Soccer 2014 θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο 25/1 στις 10:00 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, στάση ηλεκτρικού Ειρήνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής στην Season 7 της PES League έχουν δοθεί χρηματικά έπαθλα και δώρα αξίας πάνω από 7000€. Στο τουρνουά του Pro Evolution Soccer 2014, πέρα από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δώρα του τελικού οι δύο πρώτοι φιναλίστ θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer που διεξάγεται κάθε χρόνο και που πέρυσι μοίρασε 15.000€ στους νικητές!

Διαδικασία και όροι συμμετοχής
1)Το τουρνουά διεξάγεται με αγώνες νοκ-άουτ (σε μορφή κυπέλλου).
2)Μέχρι 256 παίκτες μπορείτε να λάβετε μέρος με τον κωδικό συμμετοχής που υπάρχει στην ελληνική έκδοση του Pro Evolution Soccer 2014 (η οποία πωλείται στα καταστήματα της χώρας μας). Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των 10€ για την συμμετοχή σας.
3)
Συνολικά θα διεξαχθούν εξι προκριματικά, στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας με μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Μέσα από αυτά, θα προκριθούν οι καλύτεροι για να μονομαχήσουν στον τελικό του Loux Cola Pro Series 2014, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και φυσικά μια θέση για το κύπελλο του εξωτερικού.

Το Loux Cola Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer που διεξάγεται κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Για πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα events του Loux Cola Pro Series δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: info@gameworld.gr (GameWorld)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης